Απευθύνεστε μόνο σε ενήλικες / μόνο σε παιδιά; 
Όχι! Απευθύνομαι σε όσους θέλουν τα παιδιά τους να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα με έναν έμπειρο καθηγητή.  Σε όσους θέλουν να θυμηθούν αυτά που κάποτε έμαθαν και τα άφησαν. Σε όσους θέλουν ένα δίπλωμα για να βρουν μια καλύτερη δουλειά ή για να πάνε σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Σε όσους θέλουν να ταξιδεύουν και να επικοινωνούν πιο εύκολα. Σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη γλώσσα και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.

Έχω αφήσει τα αγγλικά πολύ καιρό. Πώς θα ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκομαι; 
Κάνοντας ένα δοκιμαστικό τεστ που θα σας στείλω, θα καταλάβω πού περίπου βρίσκεστε και θα προσαρμόσω τα βιβλία και όλο το υλικό ανάλογα. 

Πόσες ώρες μάθημα χρειάζομαι; Πόση ώρα είναι η διδασκαλία;
Εξαρτάται από την ηλικία, το επίπεδο και τον χρόνο που διαθέτει ο κάθε μαθητής.
Η ώρα διδασκαλίας μαζί μου είναι 60 λεπτά, όχι 45.  Επίσης, στο ιδιαίτερο μάθημα ο χρόνος είναι πιο πυκνός: καλύπτουμε περισσότερη ύλη σε λιγότερο χρόνο. 

Σε πόσο καιρό μπορώ να πάρω Proficiency / Lower κλπ;
Εξαρτάται από πού ξεκινάτε και πόσο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε. Η γλώσσα είναι σε μεγάλο βαθμό εμπειρική διαδικασία. Ανεξάρτητα με αυτά που λένε τα μεγάλα φροντιστήρια, ένας αρχάριος δεν μπορεί να πάρει Proficiency σε έναν χρόνο. Μπορεί όμως να μάθει να γράφει, να συνεννοείται σε βασικά πράγματα και να μπει στη διαδικασία του διπλώματος, αν αυτό χρειάζεται. 

Τα μαθήματα online διαφέρουν από τα δια ζώσης; 
Όχι με κάποιον ουσιαστικό τρόπο. Η δική μου προετοιμασία είναι μεγαλύτερη για τα online μαθήματα. Θα βλέπω τι γράφετε, θα μοιράζομαι την οθόνη μου μαζί σας για τις σημειώσεις που χρειάζεστε, και βέβαια θα σας στέλνω ότι είναι απαραίτητο για το μάθημα στο mail σας. Επιπλέον, η σχέση μας θα είναι μια πραγματική σχέση δασκάλου και μαθητή, με εμπιστοσύνη και χιούμορ.